31 julio 2006

20/8/05 CARAS OPUESTAS..eso espero



Recién llegado de mi primera visita a la isla de menorca, tornaré!
Han estat uns dies increibles, ha estat una magnifica experiència.

GERARD.
Alguien se acuerda todavia de este "bluff de jugador" que en los ultimos cinco años sólo consiguió engordar su cuenta corriente y su historial de lesiones médicas??????.
Donde juega? se preguntarán algunos en muy poco tiempo. Ya está lesionado y no hace ni un mes y medio que fuefichado por el MONACO. Como hemos podido soportar en Can Barça una situación así durante tanto tiempo me he preguntado algunas veces y siempre siempre mi primera respuesta era.. ELS CATALANS SÓM AIXÍ.
Només ens mirem el melic per fer-nos mal i mai per valorar les situacions del tot esperpéntiques que hem tingut en el en el nostre club ( els germans oscar i roger garcía, la cantera de jugadors sense cap nivell que hem elevat a l'alçada de grans jugadors (CELADES,VELAMAZAN,JORDI,MINGO, JOFRE,SERGIO GARCIA, MORENO..) l' intrusionisme desmesurat de la prensa, l'entorn de Cruiff i els seus defensors....).
Sembla ser que això mai tindrà solució, el poble català és així, serà millor no donar més voltes i sommiar amb l'aparició de grans crack´s de veritat que ens fagin disfrutar del futbol, ese somni de molts de nosaltres.

MESSI.
Faig esmena d'aquest tema perque fa uns poquets dies vaig anticipar el que m'énsumava i comença a confirmar-se. El nostre "suposadament" gran tècnic del primer equip no dona l'últim recolzament al que molts de nosaltres creiem podria ser un nou crack blaugrana, LEO MESSI.
El prmer partit de supercopa va deixar fora de la convocatòria al jugador argentí i avuí tornaràa fer-ho segons publica la prensa barcelonina.
Es la millor manera de donar suport al chico después del triste pasaje de su expulsión en su debut con la selección argentina absoluta????.
Mira RIJJKARD, no juguis amb les ilusions i les esperances dels afeccionats barcelonistes, se valiente y da el espaldarazo definitivo a MESSI porque sinó una vez más, uno de vosotros..LOS ENTRENADORES estropeará la carrera de un futbolista mágico!

Estaré muy atento, no te despistesssssssssss........

No hay comentarios: